Labai populiarus ir skanus užkandis. Galima patiekti su įvairiais padažais, šiuo atveju- tradicinis majonezo/ pomidorų padažo/česnakų padažiukas.
File lazdelėms prireiks:
Vištienos file 1 vnt
Marinatui:
Druskos
Pipirų
Česnako 2-3 skilt.
Medaus 1 a.š.
Vyno acto 2 a.š.
Priskoninių žolelių- raudonėlio, rozmarino, baziliko po žiupsnelį.
Apvoliojimui:
Kiaušinio 2 vnt,
Miltų,
Sezamo sėklų ,
File supjaustyti kiek įmanoma ilgesnėmis juostelėmis. Marinato komponentus sumaišyti, sudėti spaustą česnaką ir marinuoti mėsą bent jau valandą. Tada volioti kiaušinio plakinyje, miltuose ir sezamo sėklose. Kepti aliejuje, kol pagels.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą