2011 m. spalio 5 d., trečiadienis

SALOTOS SU KALAKUTIENA IR MEDAUS-GARSTYČIŲ PADAŽU

Puikus pasirinkimas vakarienei.
Kalakutienos file apie 0,5 kg (3 porcijos)
Medaus 1 a.š.
Česnako 3 skilt.
Druskos 1 a.š., 
Alyvų aliejaus 1 v.š.
Vyno acto 1 a.š.
File supjaustyti plonomis juostelėmis ir supinti kaseles, galus persmeigiant smeigtuku. Marinatu įtiname jas ir paliekame marinuotis.

Susipjaustome daržoves:
Pekino kopūstas
Agurkai 
Pomidoras

Pasikepame skrebučius iš batono riekelių  . Bei pasiruošiame salotų padažą:

Garstyčių 2 v.š
Medaus 2 v.š
Citrinos sulčių 6 v.š
Alyvų aliejaus 1 v.š
Drusko. 0,5 a.š.
Viską suplakti. Proporcijos pas mane maždaug tokios, paskaičiuotos trims porcijoms, bet vel gi, reikia ragauti ir pridėti ,ko trūksta.

Mėsos kaseles kepame alyvų aliejuje, kol gražiai iškeps ir uždedame dar karštą ant salotų, palaistytų padažu. Valgome su skrebučiais. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą