Paskaičiusi jų sudėtį pamaniau, kas čia per...Prie ko traškučiai???? Bet paragavusi eilinį kartą pakeičiau nuomonę: visi komponentai sudaro nepakartojamą skonį. Gaminau daug kartų, nes paprasčiausiai skanu, aštru, pikantiška, viskas suderinta. Pabandykit:
1 porcijai:
Vištienos file, keptos keptuveje ar orkaiteje 100 gr
Pekino kopūsto 2 saujos
Pomidorų 1 vnt
Alyvuogių
Apelsino griežinėlių 1-2 vnt
Bulvių traškučių Estrella (mėlynas pakelis) saujelė
Majonezo
Česnako
Druskos, pipirų
Pekino kopūstą susmulkinti ir sumaišyt su majonezu, išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Turi būti aštrus skonis, pakankamai sūrus.
Į lėkštę berti sutrupintų nesmulkiai traškučių, dėti kopūstų salotas, dar traškučių truputį. Apdėlioti kepta vištienos file, pomidorais, alyvuogėmis, puošti apelsinu.
Nepakartojama!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą