2012 m. liepos 26 d., ketvirtadienis

SILKĖS BOKŠTELIAI

1 vnt. Svogūnas (baltas)
1 valg. šaukštas Grietinės
2 vnt. Pomidorai
3 valg. šaukštas Majonezo
2 vnt. Kiaušiniai virti
1 vnt. agurkas
- pagal skonį Krapai, svogūnų laiškai
1 vnt. Silkės su galva.
Proporcijos nurodytos dviems bokšteliams.
Silkę išdarinėti, nuplauti. Visas daržoves ir kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Padažui sumaišyti majonezą su grietine ir suberti smulkiai kapotus laiškus ir krapus, išmaišyti.
 Paimti žemas "viskio" stiklines, patepti labai plonai iš vidaus majonezu (lengviau paskui bokštelis išslys iš jos) ir sluoksniuoti: baltymai, silkė, majonezas, svogūnai, tryniai, majonezas , agurkai, majonezas. Sluoksnius lengvai paspausti ir palikti šaldytuve nors pusvalandžiui. Tada išversti į lėkštę, uždėti kubeliais pjaustyto pomidoro, puošti petražolės ar krapo šakele.
Labai labai skanu, rekomenduoju :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą